Websites / Webshops

Je hebt veel aandacht besteed aan je salon. Die ziet er dan ook prachtig uit. Alles klopt. Om het helemaal kloppend te maken zorg je ervoor dat ook jouw website diezelfde mooie uitstraling heeft. Een goed verzorgde website laat immers zien dat jij oog hebt voor kwaliteit. En dat straalt weer positief af op jouw salon.

Maar vóórdat men op jouw website komt, moet deze eerst gevonden worden. En laat dat nu onze expertise zijn. Wij zijn al 15 jaar actief in de online marketing en weten alles van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). En dat gaat weer over het vindbaar maken van websites en webshops.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar dat hij ook gevonden wordt door de klanten die jij wilt bereiken.

 

Hoe we dat doen?

We nodigen je van harte uit voor een persoonlijk adviesgesprek. In dat eerste gesprek kijken we met je mee naar hoe jouw salon op dit moment draait en hoe daar snel de resultaten zijn te behalen die jij voor ogen hebt.

Website

Een website kun je zo groot maken als je wilt. Je kunt ervoor kiezen om een kleine presentatie te geven van jou en jouw salon of je maakt hem juist heel uitgebreid. Belangrijk is dat de site past bij wie jij bent en dat hij dezelfde uitstraling heeft als jouw salon.

Hoeveel een site kost ligt dan ook aan de keuzes die jij maakt. Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een site te hebben die bij jou past én die ook gevonden gaat worden door jouw nieuwe klanten.

Een nieuwe site heb je al voor €650 ex btw.
Heb je al een website, maar ben je er niet tevreden over? Laat ons even met je meekijken. Dat kost je niets, je wordt er wel heel veel wijzer van.

Webshop

Een webshop geeft je meer mogelijkheden dan enkel een website. Op een webshop presenteer je jouw salon én een shop geeft je uiteraard ook de mogelijkheid om producten te verkopen. Dat is handig voor jouw bestaande klanten, maar het betekent ook dat je nieuwe klanten kunt aantrekken.

Online is er zoveel mogelijk. Het is zeker interessant om te kijken naar hoe een shop ervoor kan zorgen dat je een winkel naast jouw salon hebt waar je met weinig moeite toch extra inkomsten uit haalt.

Hoe je een shop het best inricht… dat doe je niet zo maar even, daar moet je wel even over nadenken. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je een shop hebt die jou extra omzet brengt.

Hoe gaan we te werk?

We nodigen je van harte uit voor een persoonlijk adviesgesprek. In dat eerste gesprek kijken we met je mee naar hoe jouw salon op dit moment draait en hoe daar snel de resultaten zijn te behalen die jij voor ogen hebt.